Fåfängan
Inga omdömen satta

Lokaler - Fåfängan - ctl00_cph1_f_dukning-lusthuset14-jpg_exslideimg
Lokaler - Fåfängan - ctl00_cph1_f_dukning-glastaltet8-jpg_exslideimg
Lokaler - Fåfängan - ctl00_cph1_f_dukning-glastaltet6-jpg_exslideimg
Lokaler - Fåfängan - ctl00_cph1_f_sommar18-jpg_exslideimg
Lokaler - Fåfängan - ctl00_cph1_f_sommar24-jpg_exslideimg
Lokaler - Fåfängan - ctl00_cph1_f_lusthuset-ute1-jpg_exslideimg

Fira ditt bröllop hos oss på Fåfängan!
Fåfängan med sin unika plats är det perfekta stället att gifta sig- eller anordna sin bröllopsfest på. Fåfängans vidunderliga utsikt förenar Stockholms stadskänsla med den underbara blågröna skärgården. Bara en station från Slussen och ni befinner er i denna fantastiska och romantiska miljö.

Paket: 

- Bröllopspaket , från 1400:-/person.  


Tillval: 

  •  DJ 
  •  Bröllopskordinator


Plats:

Klockstapelsbacken 3, 116 41 Stockholm

 

Övrig information:


Sommarbröllop

Att vigas eller ta fördrinken antingen på den rymliga balkongen som hänger ut mot Saltsjön, på klipporna eller i det anrika Lusthuset är oslagbart. Att därefter avnjuta en härlig middag i tältet och till skymningen och natten dans i restaurangen – det kan inte bli bättre!

Glastältet

Vi bygger upp under sommartid rymmer upp till 300 sittande gäster – inredningen är vackert somrig med trägolv, tygtak, vita dukar, kandelabrar och takkronor. Dryck bordsserveras från baren i tältet och maten kan antingen bordsserveras, tas från buffé eller från utomhusgrillen. 


Lusthuset 

I Lusthuset firar det lite mindre bröllopssällskapet. Att under sommarhalvåret sitta utanför lindarna med fullt panorama över hela Stockholms inlopp är något som bara kan upplevas just där och då. I lokalen med anor från 1700-talet dukar vi upp med egen buffé för upp till 25 gäster eller bordsserverar upp till 30 gäster. 


Höst, vinter & vårbröllop 

Under senhöst, vinter och tidig vår erbjuder vi er en exklusiv miljö i vår vackra paviljong, med plats för upp till 100 gäster. Med panoramautsikt ut över hela Stockholm och inloppet mot Saltsjön är lokalen något alldeles extra. Om vädret tillåter förfogar ni över vår trädgård för brudskål och mingel, kanske med brinnande eldfat och trädgården fylld av lyktor och marschaller. 

Vid sämre väder eller om ni så önskar tänder vi den öppna spisen inne i paviljongen. Eftersom den ordinarie verksamheten är stängd får ni och ert sällskap den verkliga känslan av att vara mitt i stan men alldeles för er själva.


Samtliga priser är inkl.moms.


Specialerbjudande
1400 SEK

Per person 

Antal gäster: 10-700

Utmärkt

0,00 / 5

    Ange personuppgifter

    Behöver du hjälp?

    Vi hjälper dig!

    Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt.